Com donar-se d'alta a l'eSAF

ALTA D'USUARIS A L'eSAF

Qui pot donar-se d'alta?

Pot donar-se d'alta qualsevol ens públic local de la demarcació de Girona.

Què cal fer per donar-se d'alta a l'eSAF?

  • Imprimir i omplir el formulari Alta de l'eSAF.
  • Trametre aquest document a XALOC, per e-mail a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb XALOC a través del telèfon 972 415 666.

 

BAIXA D'USUARIS A L'eSAF

Causes de baixa?

Són causes de baixa a l'eSAF:

  • La petició expressa i per escrit de l'usuari o de l'organització a la que pertanyi, que es podrà realitzar en qualsevol moment enviant un escrit o fax al Servei d'Assistència i Formació de XALOC.
  • La pèrdua de la condició de personal al servei de l'Administració Local corresponent. En aquest cas, l'administració local haurà de fer arribar una notificació per escrit al Servei d'Assistència i Formació de XALOC sol·licitant la baixa.
  • XALOC es reserva el dret a denegar o retirar l'accés i/o utilització del seu lloc web, en qualsevol moment i sense preavís, a aquell usuari que incompleixi les seves condicions d'ús.

Qui pot sol·licitar la baixa?

El propi sol·licitant o el seu cap o responsable o ens públic al que pertany/pertanyia en el moment de donar-se d'alta a l'eSAF.

Què cal fer per donar-se de baixa a l'eSAF?

  • Imprimir i omplir el formulari Baixa de l'eSAF. Trametre aquest document a XALOC, per e-mail a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per fax al 972 210 192.

 

Descàrrega d'impresos

Sol·licitud d'alta al servei d'eSAT

Sol·licitud de baixa del servei d'eSAT

 

Per visualitzar-los cal tenir instal·lat el programa Acrobat Reader.

 

Darrera actualització: 19/03/2019