Serveis

Contribuents

Contribuents

Tràmits electrònics, consultes, informació rebuts i unitats fiscals.

Ajuntaments

Ajuntaments

Assistència, formació, consultes, tràmits i sol·licituds.

Col·laboradors socials

Col·laboradors Socials

Tràmits, consultes i autoliqui- dacions.

Seu electrònica

Seu electrònica

Un sistema obert 24 hores durant els 365 dies de l'any.

La seu de XALOC ha acollit aquest mati la jornada de presentació dels models de les ordenances fiscals elaborades per XALOC. Jordi Camps, president delegat de XALOC ha inaugurat la jornada i en Josep Manel Rosón, gerent, ha fet la presentació del contingut a la que han assistit representants i tècnics d'ajuntaments delegants de tota la demarcació. La presentació ha estat a càrrec de la directora de l'àmbit de Gestió Tributària i Recaptació Núria Prado, acompanyada de l'adjunta a gerència, Carme Gallego. 

A la jornada s'han explicat en detall aquells aspectes més rellevants que fan referència tant als beneficis fiscals com a d'altres aspectes normatius i formals de la redacció de diferents models d’ordenances fiscals, concretament s'han tractat en tres figures tributàries de primer nivell pels ajuntaments: IBI, IVTM i la taxa per a la prestació del servei de gestió de residus municipals.  

La jornada s’emmarca dins d’una línia estratègica envers els serveis de valor afegit que l’organisme vol aportar als municipis, en especial a aquells pobles que tot i prioritzar l’àmbit tributari no disposen dels recursos suficients per desenvolupar-ho en la dimensió i rellevància que es mereix.