AVÍS IMPORTANT ALS CONTRIBUENTS DE CASSÀ DE LA SELVA

Els contribuents de l'ajuntament de Cassà de la Selva que tinguin domiciliat el pagament de l'impost sobre béns immobles (urbans / rústics), si ho consideren convenient, poden ordenar la devolució del rebut corresponent a la 3ª fracció (que s'ha carregat al seu compte els primers dies d'octubre de 2018), adreçant-se a l'entitat bancària abans del proper 22 d'octubre de 2018, atès que, de conformitat amb allò que disposa l'ordenança fiscal aprovada per l'Ajuntament, la data de càrrec del 3er venciment ha de ser el dia 1 de novembre de 2018.

En relació amb totes aquelles persones que optin per ordenar la devolució del rebut carregat, XALOC ordenarà un nou càrrec el proper dia 1 de novembre de 2018.

Els contribuents que ja han procedit a la devolució del rebut i han suportat una comissió de 2€ per aquest tràmit, se'ls retornarà l'import cobrat per aquest concepte per part de l'entitat bancària. Per a poder retrocedir la comissió s'ha posat a disposició del contribuent una adreça electrònica on poder sol·licitar-la. El contribuent podrà enviar un correu electrònic directament a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant la devolució tot indicant Nom i Cognoms (del titular del compte) i el seu DNI. Per aquell que no disposi de correu electrònic es podrà dirigir a la nostra oficina de XALOC a Cassà de la Selva que durà a terme aquest tràmit.

S'informa, també, als contribuents de Cassà de la Selva que tributen per concepte de l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i/o rústica i que tenen el rebut domiciliat que XALOC, amb motiu de la presentació errònia del cobrament de la quota corresponent al 3er venciment del 2018 un mes abans de la data aprovada, procedirà d'ofici a l'abonament dels interessos meritats que corresponguin en cada cas.